Меню
Вашите покупки

Candy Crush Collection

Рокля, изработена от бял шифон с  непрозрачна подплата в същия цвят.Свободната кройка на модела дава усещане за лекота при носене.Дължината на презрамките се регулира.Моделът на снимките позира с размер ХСДължина на роклята:ХС и С размер-64 смМ и Л размер- 68 см..
29лв
без ДДС:29лв
Кроп топ изработен от силно еластичен рипс в бял цвят.Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
12лв
без ДДС:12лв
Tениска изработена от силно еластичен рипс в бял цвят.Акцент са копчетата в златен цвят, които са пришити към ръкава и в областта на талията.Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
15лв
без ДДС:15лв
Рокля, изработена от еластичен рипс в бледо розов цвят.Модел със свободна кройка.Дължина на роклята:ХС/С размер-84 смМ/Л разме 90 смМоделът на снимките позира с размер ХС/С..
34лв
без ДДС:34лв
Рокля, изработена от силно еластичен рипс в бял цвят. Горната част на роклята е по тялото, а от талията надолу  моделът се разкроява.Копчета в златен цвят са акцент в областта на талията и на ръкавите.Дължина на роклята:ХС размер-82 смС размер-86 смМ размер-90 смМоделът на снимките позира ..
34лв
без ДДС:34лв
Рокля, изработена от силно еластичен рипс в два цвята- бял и цвят праскова.Декорация с брюкселска дантела в областта на деколтето. Дължина на роклята:ХС/С размер- 85 смМ/Л размер-90 см Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
34лв
без ДДС:34лв
Tениска изработена от силно еластичен рипс в черен цвят.Акцент е копче в златен цвят, което е пришито към ръкава.Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
15лв
без ДДС:15лв
Рокля, изработена от силно еластичен рипс в черен цвят. Горната част на роклята е по тялото, а от талията надолу  моделът се разкроява.Копчета в златен цвят са акцент в областта на талията и на ръкавите.Дължина на роклята:ХС размер-82 смС размер-86 смМ размер-90 смМоделът на снимките позир..
34лв
без ДДС:34лв
Рокля, изработена от силно еластичен рипс в два цвята- бял и светло син.Декорация с брюкселска дантела в областта на деколтето. Дължина на роклята:ХС/С размер- 85 смМ/Л размер-90 см Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
34лв
без ДДС:34лв
Рокля, изработена от шифон и непрозрачна подплата в бял цвят.Моделът е с ластици в областта на надгръдната обиколка и талията.Моделът на снимките позира с размер ХС/С..
28лв
без ДДС:28лв
Рокля, изработена от много фино и меко на допир, еластично плетиво с красива декорация от дантела в областта на гърдите и по ръкавите.Моделът е прилепнал в горната си част и се разкроява от талията надолу.Дължина на роклята:ХС/С размер- 85 смМ/Л размер 90 смМоделът на снимките позира с размер ХС/С..
33лв
без ДДС:33лв
Тениска изработена от фино плетиво с вплетени нишки от ламе. Материята е силно еластична.Дължина на тениската:ХС/С размер-55 смМ/Л размер-58 см..
18лв
без ДДС:18лв
Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)
Този сайт използва "Бисквитки", за да ви предоставим винаги най-доброто за вас съдържание. Ако продължите да разглеждате съдържанието на сайта вие се съгласявате с използването на "Бисквитки"