Меню
Вашите покупки

За Нас

Zaiee - една сбъдната мечта.

Мечта за красота, женственост и увереност, събрани в една дреха.

В центъра на цялата ни концепция, поставяме вас-нашите клиенти, вашите нужди предпочитания и желания.

Ние от Zaiee сме вдъхновени от идеята да докажем, че в България е възможно да се произвеждат дрехи с високо качество, модерен дизайн и внимание към всеки детайл, в достъпен ценови клас и невероятно съотношение качество/цена.

Всеки един модел се проектира и произвежда от нас, от скицата, през подбора на материали, до крайния продукт. Това ни дава възможността да следим, контролираме и коригираме целия процес на работа, за да ви предоставим безупречно качество.

Вярваме, че модата е длъжна да се нагоди към реалността, в която живеем, а тя е изключително динамична. За това удобният, практичен стил и ежедневните модели са неизменна част от философията ни.

Но никога не забравяме и моментите, в които клиенктите ни искат да се чувстават като принцесите на бала. За тези поводи ви предлагаме и вечерни и официални облекла, в които залагаме на усещането за нежност, женственост и елегантност.

Марката Zaiee е създадена да посрещне нуждите на съвременната жена-от ежедневната и модерна визия до вечерните, стилни облекла- ние сме до вас!
Този сайт използва "Бисквитки", за да ви предоставим винаги най-доброто за вас съдържание. Ако продължите да разглеждате съдържанието на сайта вие се съгласявате с използването на "Бисквитки"